Главная > Редкие специальные молитвы > МОЛИТВА ОТ КОЛДОВСТВА И ДЕЙСТВИЙ ЛУКАВОГО

МОЛИТВА ОТ КОЛДОВСТВА И ДЕЙСТВИЙ ЛУКАВОГО

(читается священником)

Всесильный и человеколюбивый Господи Иисусе Христе Боже наш, превечнаго Отца собезначальный и соприсносущный Сыне и Слове, на последок лет с небесе сошедый, и от Приснодевы чистыя неизреченно воплотивыйся, и непреложно человек бывый, тако да злодеяния бесовская испразниши, и учеником своим власть давый  еже наступати на змия и скорпия, и на всю силу вражию: Тебе смиренно тако раби человеколюбиваго владыко прилежно молим: призри на раба твоего ( или на рабу твою сию ) ИМЯ: и все злокозние древняго и вселукаваго змия диавола, тому (или той) наветующее, под ноги рабов твоих сотри, и действо их еже волшебными обавании и чародействы лукавых человек тому себе отдавших, в погибель рабу твоему (или рабе твоей) ИМЯ: наносит и соделовает: благоутробным человеколюбием и Божественною силою разруши, и бездельны сотворив в ничтоже обрати.

Твое бо еже миловати, и спасати ны Боже наш, и тебе славу возсылаем со безначальным Отцем, и со Пресвятым и Благим и Животворящим Духом, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Редкие специальные молитвы

  1. Комментариев пока нет.
  1. Трекбеков пока нет.
Вы должны войти, чтобы оставлять комментарии.


Rambler's Top100 Рейтинг Сайтов YandeG

seo analysis Рейтинг сайтов Культура / Искусство


Tatarstan.Net - все сайты Татарстана Православное христианство.ru. Каталог православных ресурсов сети интернет Церкви.com Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ ЧИСТЫЙ ИНТЕРНЕТ - logoSlovo.RU